cacttus logo

Cacttus sh.a merr pjesë në 40 vjetorin e themelimit të kompanisë prestigjioze Foster and Freman e specializuar ne fushën e sigurisë dhe forenzikës me seli në Britani të Madhe.

I pranishëm në këtë ngjarje ishte edhe z. Valon Thaçi, Menaxher i Zhvillimit të Biznesit në Cacttus.

Gjatë takimit me distributorë, janë prezantuar produkte të reja në fushën e Dokument Ekzaminimit dhe Forenzikës, e që vlen të përmendet prezantimi pajisjes LFT(Latent Fingerprint Technology), e cila, nga ekspert të forenzikës është cilësuar historike dhe revolucionare në fushën e gjurmëve të gishtërinjve. (Shih më shumë: http://www.fosterfreeman.com/qdelist/fprints/667-lft-fingermarks.html)

Cacttus sh.a. si partner disa vjeçar, prezantohet si përfaqësuese i Foster and Freeman për Kosovë, Shqipëri, dhe fal përkushtimit tonë si kompani kemi arritur që gjithashtu të marrim përfaqësinë edhe për Maqedoni.