cacttus logo

Kur nuk jemi duke punuar në lokacione të klientëve, jemi në një proces të vazhdueshëm të inovacionit të aplikacioneve dhe shërbimeve të tjera të cilat mund të përshtatën shumë mirë me mjedisin e organizatës së juaj. Nga shëndetësia e deri tek institucionet financiare, shkollat dhe restaurantet, ne i mbulojmë të gjitha këto fusha me produkte të krijuara në shtëpinë tonë.

Ju inkurajojmë të shfletoni, dhe nëse gjeni ndonjë produkt të përshtatshëm për ju, atëherë ndihuni të lirë të na kontaktoni në: +381 (0)38 246 888 ose të na shkruani në info@cacttus.com.