cacttus logo

Teknologjia po vazhdon të rritet falë gjeneratave të reja. Në CACTTUS Sh.a vazhdimisht kemi mundësinë të takojmë dhe punësojmë të rinjë të talentuar, të cilët na ndihmojmë perfeksionojmë shërbimet tona në mënyrë që tu ofrojmë më të mirën  klientëve tanë.

Nga muaji shkurt ekipit i janë shtuar edhe tre pjesëtarë të rinjë të cilët e kane sjellë entuziazmin dhe përvojën e tyre duke na kompletuar si ekip.

Ju urojme mirëseardhje:

Shaqir Maliqi,Teknik për integrimin dhe implementimin e sistemeve;

Butrint Komoni, Inxhinier i Sigurisë Kibernetike, dhe

Edin Baxhaku Teknik për shërbimet e Cloud dhe Support për biznese.