cacttus logo

LOGO

E vlerësojmë kur përdorni prapavijë të bardhë gjatë përdorimit të logos sonë

firstlogo

Ngjyrat e CACTTUS

Ju faleminderit që nuk po e zbukuroni logon tonë me hije, prapavija të ndërlikuara, ose me stoli të përpunuara të arit

 • greenbox
  GJELBËR
  3b8475
  CMYK 60, 0, 40, 40
 • orangebox
  PORTOKALLI
  f582lf
  CMYK 0, 60, 100, 0
 • graybox
  HIRI
  939598
  CMYK 45, 36, 35, 1

Konsiderimet e Hapësirës

Mbani së paku një CACTTUS hapësirë ndërmjet logotipit dhe elementeve të tjera

secondlogo