cacttus logo

Si kompani primare për sistem integrime dhe menaxhim të teknologjisë, ne kemi shfrytëzuar mënyra inovative dhe të dëshmuara për të reduktuar kostot operative, përmirësuar performancën e sistemeve, dhe për të përkrahur bizneset e juaja më mirë bazuar në përvojën tonë 10 vjeçare. Konsulentët me përvojë sigurojnë suksesin e zgjidhjeve të klientëve nëpërmjet qasjes pragmatike të kompanisë e cila kombinon praktikat më të mira të industrisë me qendrat inovative të kompanisë, modeli i shërbimit të klientit, dhe burimeve strategjike të produkteve.

Ne mundësojmë ekipet e projekteve të dizajnojnë, zhvillojnë dhe testojnë zgjidhjet e klientëve vetëm disa minuta nga lokacioni i klientit, pa ndërprerë sistemet e juaja të tanishme dhe pa ndërprerë ecurinë e punës.

Na kontaktoni në: +381 (0)38 246 888 (ekstensioni : 183 ose 164) ose në info@cacttus.com.

Nëse jeni klient ekzistues dhe kërkoni përkrahjen tonë, na kontaktoni në: +381 (0)38 226 360 ose në support@cacttus.com