cacttus logo

pearson

Pearson VUE ofron mbi 4 milion testime në vit në botë për klientë të licencimit, çertifikime, pranime akademike, institucione rregullative, dhe çertifikime të institucioneve qeveritare. Pearson VUE e shtyen rrjetin kryesor të testimeve në botë me më shumë se 5,200 qendra testuese në 162 shtete, 230 prej të cilave janë pronësi e plotë e Shërbimeve Profesionale të Pearson. Qendrat Profesionale të Pearson përdorin një dizajn të patentuar, i cili është krijuar enkas për testime të rëndësishme dhe ofron një mjedis të kontrolluar me kujdes dhe vazhdueshmëri.

Disa çertifikime më të njohura në fushën e IT që ofrohen nga qendra e testimit Pearson VUE në CACTTUS janë:

 • Adobe
 • Cisco
 • Citrix
 • CompTIA
 • EC Council
 • Linux Professional Institute (LPI)
 • Novel
 • Oracle
 • SAP
 • Siemens
 • RSA Security
 • VMware
 • Zend Technologies (PHP)

prometric_thumb

Nëse jeni duke krijuar një qendër të re testuese, duke u konvertuar nga letra dhe lapsi, ose duke kërkuar ofrues të ri për ta zgjeruar programin e juaj. Prometric ka përgjigje. Ne mund të ju ndihmojmë t’i tejkaloni objektivat e juaj. Prometric ofron zgjidhje testuese të cilat e ndihmojnë programin e juaj të zgjerohet në vazhdimësi. Ne i qasemi testimit me një qasje të përgjithshme me qëllim që të ju ofrojmë një sistem testues të kuptueshëm. Ne kemi ekspertizën e dizajnit të programeve testuese për organizatën e juaj e cila është relevante, psikometrike dhe e mbrojtshme ligjërisht.

Disa çertifikime më të njohura në fushën e IT që ofrohen nga qendra e testimit Prometric në CACTTUS janë:

 • CompTIA
 • Computer Associates
 • Juniper Networks
 • Linux Professional Institute
 • Lotus
 • Microsoft
 • Nokia
 • Nortel
 • Novell
 • Sun Microsystems
 • Sybase
 • Symantec
 • Ubuntu
 • VMTraining
 • XML Master Certification

 

Rezervoni vendin e juaj sot dhe filloni rrugëtimin e karierës së juaj në Microsoft, Cisco, Symantec, CompTIA, Linux, Adobe, IBM, etj.

 

Procesi i regjistrimit bëhet nga ju në linqet e lartpërmendura, por nëse keni nevojë për asistencën tonë, atëherë ndihuni të lirë të na kontaktoni.